11/6/12

Τα μυστικά της Πάλης στο Γύθειο από τη Φανή Ψαθά και τον Βασίλη Κολλάρο

Για ακόμα μια φορά –όπως έχει γίνει σε πολλές πόλεις της χώρα μας αυτή τη χρονιά- η Φανή Ψαθά και ο Κολλάρος Βασίλειος συμμετείχαν στην 4η Αθλητική Ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι» της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος στο Γύθειο της Λακωνίας, την Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012.

Τον Βασίλη Κολλάρο και τη Φανή Ψαθά, μαζί με τους Ολυμπιονίκες της άρσης βαρών Πύρρο Δήμα και Βαλέριο Λεωνίδη, τον πρώην καλαθοσφαιριστή Νάσο Γαλακτερό, τους Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή και Εύα Χριστοδούλου, καθώς και την Ολυμπιονίκη Βούλα Ζυγούρη και Χρήστο Μασούρα υποδέχτηκε στο Διοικητήριο του Ν. Λακωνίας η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα. Στόχος της επίσκεψης των αθλητών στα πλαίσια της ημερίδας, ήταν η προώθηση του αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος, των αρχών του Ευ Αγωνίζεσθαι και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής.
Στην ημερίδα τα παιδιά, «έμαθαν» τα μυστικά της Πάλης, πάλεψαν μεταξύ τους, πάλεψαν εκπροσωπώντας το σχολείο τους, κέρδισαν μετάλλια, συμμετείχαν σε μίνι προπόνηση Πάλης και διδάχτηκαν ιστορικά στοιχεία για το άθλημα καθώς και τους βασικούς κανόνες διεξαγωγής του.
Ο ενθουσιασμός ήταν μεγαλύτερος όταν οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες πάλευαν με το Βασίλη με θάρρος και ήθελαν να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν και μάλιστα να τον κερδίσουν!
Σε αποκλειστική τους δηλωση στο rpn.gr, o Βασίλης Κολλάρος και η Φανή Ψαθά μετά το πέρας της ημερίδας , εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και παλιά πρωταθλήτρια Ιλεάννα Κοκλώνη που δίνει στο άθλημα της Πάλης την σπάνια ευκαιρία να γίνει ευρέως γνωστό στα παιδιά όλη της Ελλάδος.






blogger templates | Make Money Online