9/3/12

Επίσκεψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Γιάννη Αρζαμουνίδη στον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας


Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης Γιάννης Αρζουμανίδης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας & Περιχώρων στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ραφήνας στην οδό Σάπαρη, όπου γίνονται οι προπονήσεις των τμημάτων της Πάλης του συλλόγου.
Ο Αρζουμανίδης έλαβε με χαρά την πρόσκληση από τον συναθλητή του και προπονητή του Παλαιστικού Ραφήνας Κολλάρο Βασίλη- καθώς βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει μέρος της προετοιμασίας του εν όψει των αγώνων πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου- και προπονήθηκε με τους μικρούς αλλά και μεγάλους παλαιστές της Ραφήνας.
Τον Γιάννη συνόδευε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Ελευθέρας Πάλης κος Κων/νος Σωτηριάδης, όπου για σειρά ετών υπήρξε προπονητής στην Εθνική ομάδα Πάλης της γυμνάστριας του Παλαιστικού Ραφήνας κας Φανής Ψαθά.
Οι αθλητές του Παλαιστικού Ραφήνας ευχαριστήθηκαν, πάλεψαν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, φωτογραφήθηκαν μαζί του, πήραν αυτόγραφα, έκαναν ερωτήσεις για την Πάλη και τα μυστικά της και χειροκρότησαν τον Αρζουμανίδη και τον προπονητή τους Κολλάρο Βασίλη που πάλεψαν μαζί για χάρη τους. Στο τέλος οι μικροί παλαιστές χάρισαν μια αναμνηστική γύψινη αναπαράσταση αρχαίων παλαιστών, προσφορά στο σύλλογο από τη «Γυψοδομή» Κολλάρος Κων/νος.
Ευχόμαστε στον Γιάνννη Αρζουμανίδη Καλή Επιτυχία και πολλές νίκες στην παλαίστρα αλλά και στη ζωή και τον ευχαριστούμε για την επίσκεψη του!
Υπεύθυνοι τμημάτων: 
Ψαθά Φανή 6974410136
Κολλάρος Βασίλειος Πρωταθλητής Κόσμου Πάλης 6942070581

Υπεύθυνος επικοινωνίας Σπανόπουλος Παναγιώτης(πρόεδρος του Συλλόγου): 6973741190






blogger templates | Make Money Online