12/5/10

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗΝ 17η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

17η Διεθνής

Γιορτή Γυμναστικής για Όλους

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Περιστερίου στα πλαίσια των αθλητικών του δραστηριοτήτων διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, τη Γιορτή Γενικής Γυμναστικής. Φέτος είναι προγραμματισμένη να γίνει από 16 – 21 Ιουνίου 2010.

Είναι μια εκδήλωση Θεσμός για το Δήμο μας και τη Γενική Γυμναστική εδώ και πολλά χρόνια. Στην περσινή διοργάνωση παρουσιάστηκαν 180 προγράμματα με πάνω από 3500 συμμετέχοντες-αθλητές κάθε ηλικίας.

Ακολουθώντας τα Διεθνή πρότυπα ανάλογων διοργανώσεων, εφαρμόσαμε πέρυσι αλλαγές που πιστεύουμε ότι συνέβαλλαν στην μεγάλη επιτυχία της Γιορτής Γενικής Γυμναστικής. Αλλαγές στους χώρους, στον αριθμό των εμφανίσεων, στις διάφορες εκδηλώσεις και γενικά στη φιλοσοφία της Γιορτής.

Για φέτος έχουμε να προσθέσουμε στην μέχρι τώρα μεγάλη πορεία της διοργάνωσης και μια τελική βραδιά με την ονομασία

ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ THE BEST OF....2010

και έχει ως στόχο μια δεύτερη εμφάνιση των ομάδων με ένα χαρακτηριστικό μέρος από το πρόγραμμά τους (μέχρι 5 λεπτά) ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμη αγωνιστική και γόνιμη χρονιά. Επίσης πολλές εκπλήξεις, μουσική, κέφι αλλά και γυμναστική πανδαισία περιμένουν τους συμμετέχοντες σε αυτή τη βραδιά

Ομάδες από Ιαπωνία, Εσθονία, Τουρκία, Δανία, Φιλανδία, Ιταλία, Άγιο Μαρίνο, Ουγγαρία, Νότιο Αφρική, Γερμανία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία, Νιγηρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισραήλ, Λιθουανία έχουν πάρει μέρος στη Γιορτή μας και πολλές από αυτές και όχι μόνο, έχουν ήδη στείλει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και στη φετινή μας διοργάνωση. Μια διοργάνωση που αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη όλων στον Ελληνικό χώρο.

Μαζί με όλες αυτές τις ομάδες καλούμε και εσάς να συμμετέχετε και να βρίσκεστε στην τελετή έναρξης κάνοντας τη Γιορτή μας πιο λαμπρή.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης όπως και πέρυσι είναι ο καθ. Φυσικής Αγωγής κ. Σκουτέρης Συμεών, ο οποίος είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσετε.

Ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθείτε θετικά, στο κάλεσμα μας και θα συμμετέχετε στην Γιορτή μας, αποστέλλοντας μια ή περισσότερες ομάδες, σας στέλνουμε το πλήρες πρόγραμμα στις σελίδες που ακολουθούν.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΔΗ.Π

ΣΧΙΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

blogger templates | Make Money Online