14/9/12

Ο Κολλάρος στην Bundensliga

Για ακόμα μια φορά θα εκπροσωπεί επάξια την Ραφήνα και τα Περίχωρα ο Πρωταθλητής της Ελληνορωμαϊκής Πάλης Βασίλειος Κολλάρος, συμμετέχοντας σε σειρά αγώνων στην Γερμανία και συγκεκριμένα στη Γερμανική Bundensliga που ξεκίνησε το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2012 και θα κλείσει αυλαία το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012.
Έτσι ο Βασίλης θα κάνει το δρομολόγιο Ραφήνα-Γερμανία κάθε Σαββατοκύριακο και ήδη έχει δείξει εκεί τι σημαίνει να είσαι Ραφηνιώτης αφού έχει κερδίσει τους δυο πρώτους αγώνες (01-09 και 08-09 2012).
Πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος ο Βασίλης αφιερώνει τις νίκες του στους συμπατριώτες του που τον στηρίζουν σε ό,τι και να κάνει, του δίνουν δύναμη με τον καλό τους λόγο και τις ευχές τους κάθε φορά που φεύγει για τους αγώνες και για το γεγονός ότι έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του να μεταφέρει τα Ολυμπιακά ιδεώδη και την αξία του αθλητισμού στα παιδιά τους με τα μαθήματα Πάλης που γίνονται στον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους αθλητές του, που πιστεύουν στον προπονητή τους  Βασίλη Κολλάρο, τον ενθαρρύνουν σε αυτή του την προσπάθεια και πολλές φορές προπονούνται και τρέχουν μαζί του στο γήπεδο της Ραφήνας!   
Ο Βασίλης υπόσχεται να φέρει και άλλες πολλές νίκες στην πατρίδα του και εμείς του ευχόμαστε να παραμείνει το ζωντανό παράδειγμα των ιδανικών του αθλητισμού και της δια βίου άθλησης σε όλα τα Ραφηνιωτόπουλα και τα παιδιά των γύρω περιοχών!   




blogger templates | Make Money Online