7/11/11

Ντοκιμαντέρ με τίτλο Μαραθώνιος μια ελληνική ιστορία στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ντοκιμαντέρ: Μαραθώνιος, Μια ελληνική ιστορία
Παραγωγή: Blue Wing Pictures - Χάιντι Διακουμοπούλου
(κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)


Ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ, που θα πρέπει να παρακολουθήσουμε όλοι μας, είναι το ντοκιμαντέρ Μαραθώνιος μια ελληνική Ιστορία παραγωγής της Χάιντι Διακομοπούλου. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 στις 7:00 το απόγευμα. Θα πρευρεθεί πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων η Ολυμπιονίκης της Πάλης Φανή Ψαθά και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βασίλης Κολλάρος. 

Πάντως αυτή την περίοδο κρίσης, την οποία διανύομε όλοι θα πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ, διότι μέσω της ιστορίας οι Έλληνες μπορούν να μάθουν και να κρατήσουν άσβεστο τον ελληνισμό ακόμη και τώρα.

Και η Φανή Ψαθά στο συνέδριο Πόλη της ισότητας στις 8 Νοεμβρίου

Στο συνέδριο για την  υπογραφή της ευρωπαϊκής χάρτας για την πόλη της ισότητας των δύο φύλων, που θα γίνει την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 και ώρα από 9:00 το πρωί ως τις 5:30 το απόγευμα θα συμμετέχουν οι αιρετές και τα υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων, που θα υπογράψουν την χάρτα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel και μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι και η Ολυμπιονίκης της Πάλης και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κα Φανή Ψαθά.

blogger templates | Make Money Online