12/2/12

Μετάλλια για τους Παλαιστές Διρφύων-Μεσσαπίων και Ραφήνας υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Κολλάρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές το Περιφεραικό Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων Ακαι Β στο κλειστό Γυμναστήριο του Χαϊδαρίου. Όσον αφορά το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων αλλά και το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και Περιχώρων οι παλαιστές αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Βασίλη Κολλάρου και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην παλαίστρα. Για το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έφεραν δύο μετάλλια ένα χρυσό ο Βασίλης Ελευθεριάδης και ένα ασημένιο ο Αλέξης Ρουσόδημος. Για τον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας έφερε χάλκινο μετάλλιο ο Νικηφόρος Καπέλλας. Κοντά σε ένα ακόμη μετάλλιο έφτασε και ο Σταύρος ο Τάρλας από το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων αλλά δυστυχώς έχασε στις λεπτομέρειες.




Βέβαια και οι υπόλοιποι αθηλτές πήγαν πάρα πολύ καλά κατακτώντας την τέταρτη θέση ο Αλέξανδρος Καπέλλας και ο Σταύρος Τάρλας και την πέμπτη και έκτη θέση οι Μαραγκός, Σούφρας και Σταθαράς.



Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο οι παμπαίδες μας, όπου σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση ταλανίζει αυτοί κατάφεραν να μας χαρίσουν λίγη χαρά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες και με τις διακρίσεις τους. Επίσης συγχαρητήρια αξίζει και ο Βασίλης Κολλάρος, που βρίσκεται στο πλευρό των παλαιστών και ο πρόεδρος του Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας κος Σπανόπουλος, όπου συνοδεύει σε όλους τους αγώνες και εκδηλώσεις τους παλαιστές.

blogger templates | Make Money Online