23/1/11

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Α.Σ. Πάλης-Ρυθμικής Πολιτικών


Εχθές πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης-Ρυθμικής των Πολιτικών. Στην κοπή παρευρέθηκαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, γονείς των αθλητών, το Δ.Σ. του συλλόγου, ο Γενικός Γραμματέας της Ποδοσφαιρικής ομάδας των Πολιτικών κος Σταμάτης Ταυρής μαζί με τον κο Παπαναστασίου που είναι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και άλλος κόσμος.


Πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης-Ρυθμικής κος Παναγιώτης Μαραγκός καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά, υγεία και ευτυχία και έκανε και έναν απολογισμό του συλλόγου για το 2010. Επίσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με την στέγασή του και είπε ότι ήλθε σε επαφή με την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου των Πολιτικών κα Λιόλιου Μαρία και πιστεύει ότι το θέμα θα επιλυθεί σύντομα.
Μετά έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας , η οποία ήταν δωρεά του ίδιου του προέδρου κου Μαραγκού και μοιράστηκε πρώτα στις μικρές αθλήτριες της Ρυθμικής, μετά στους αθλητές και αθλήτριες της Πάλης και τέλος στους παρευρισκόμενους.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα είχε δύο φλουριά τα οποία βρήκαν η μικρή αθλήτρια της Ρυθμικής Γαλιανού Μαρία και ο αθλητής της Πάλης Ολτιάν Κρίστο, όπου τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα που ήταν προσφορά του προέδρου του συλλόγου κου μαραγκού αλλά και από μία πλακέτα προσφορά του κου Κώστα Χωριανόπουλου ο οποίος κατασκευάζει ο ίδιος στο εργαστήριο-χυτήριο που έχει στην περιοχή των Πολιτικών.

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους Καλή Χρονιά, υγεία, ευτυχία και πάντα επιτυχίες.

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online