10/2/10

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΛΗΣ-ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και το αποκριάτικο πάρτι τ ων συλλόγων Πάλης και Ρυθμικής στο Cafe Cinema Rex, την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα.





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεσσαπίων κος Λεοντής Δ., η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΜΕ κα Γραμματικόγιαννη Β., ο πρόεδρος του συλλόγου Νέων κος Δούδαλης Ι., η πρόεδρος των προσκόπων κα Κηρύκου, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «Γαία» κος Πρατζίκος Γ.



Το φλουρί από την πλευρά της Πάλης έτυχε ο παλαιστής Ορφέας Κωστούλας και από την Ρυθμική η μικρούλα Μαργαρίτα Φρατζεσκάκη.



Οι αθλητές μας αλλά και οι γονείς και οι φίλοι τους διασκέδασαν με την καρδιά τους, χόρεψαν, έπαιξαν με τον κλόουν, τραγούδησαν….



Ο πρόεδρος του Παλαιστικού Ομίλου κος Ιωάννης Ψαθάς εκτός από τις ευχές του για Καλή Αποκριά, ευχαριστεί την αρτοποιεία Σχίζας Νικόλαος για την προσφορά των Πρωτοχρονιάτικων Πιτών.





Το βραβείο της καλύτερης αμφίεσης κέρδισε ο παλαιστής Νάσος Γκρινιάρης με τη στολή του δράκουλα και το βραβείο χορού η Μυρσίνη Πριόνα από το τμήμα της ρυθμικής!

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online