15/3/10

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΩΝ ΨΑΧΝΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλλογος Π.Α.Ο. Βόλου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου, διοργάνωσε το 1ο "Τουρνουά Μαγνησίας", την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010.
Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Βαρέων Αθλημάτων Βόλου, στις 9.30 πμ., με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν αγώνες στο στιλ της ελευθέρας πάλης, στις κατηγορίες Παμπαίδων Α, Β, Γ, Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων Νεανίδων. Υπήρξε ευρεία συμμετοχή αθλητών της Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδας, οι οποίοι και εκπροσώπησαν τα παρακάτω σωματεία:
- Π.Α.Ο. Βόλου
- Άθλος Λάρισας
- Μίλων Ιωαννίνων
- Αχιλλέας Τυρνάβου
- Ε.Α.Λ.
- Παλαιστικός Όμιλος Ψαχνών
- Φιλαθλητικός Γ.Σ. Χαϊδαρίου
Στον κο Χαλέβα, απένειμε αναμνηστική πλακέτα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσαπείων και μέλος της Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών, κος Δημήτρης Λεοντής που όντας αθλητής και αυτός κατά το παρελθόν, συνεχάρη θερμά για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.
Τον εταίρο των διοργανωτών, Σύλλογο Π.Α.Ο. Βόλου, στο πρόσωπο του εξαιρετικά δραστήριου Αντιπροέδρου του κου Γιάννη Σπηλιόπουλου, τίμησαν οι επίσης παραβρισκόμενοι στους αγώνες Γιάννης Ψαθάς, Πρόεδρος του Π.Ο. Ψαχνών και Βούλα Ζυγούρη, Ολυμπιονίκης της πάλης και εκπρόσωπος του Φιλαθλητικού Γ.Σ. οι οποίοι του απένειμαν πλακέτες με παλαιστικές αναπαραστάσεις.
Αποτελέσματα:
Τσούμαρης Γεώργιος: 1ος
Γκόγκος Κων/νος: 1ος
Σταφυλαράκης Ιάσονας:1ος
Κοντός Τάσος: 1ος
Ρέτσης Ιωάννης: 1ος
Αναγνώστου Αναστασία: 2η
Τσούμαρης Ιωάννης: 2ος
Ταραράκης Κων/νος: 2ος
Τάρλας Σταύρος:2ος
Μπέλλος Μιλτιάδης: 2ος
Μπέλλος Παναγιώτης:2ος
Παπασωτηρίου Γεώργιος:2ος
Παπαμιχαηλ Βασίλειος:2ος
Ρουσόδημος Αλέξανδρος: 3ος
Κακαβάς Ιάσονας:3ος
Σταθαράς Σταύρος:3ος
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο γεύμα που παρατέθη από τις αρχές του Βόλου συζητήθηκε η δημιουργία μνημονίου αδελφοποίησης των δύο σωματείων ή των δύο Δήμων.

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online