8/5/11

Με επιτυχίες οι αθλήτριες Βραχνού Μαρία και Αναγνώστου Αναστασία

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και κορασίδων στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, το 1ο Λύκειο Κουφαλίων του Δήμου Χαλκιδώνος και από το Δήμο Χαλκηδόνος. Εκτός των άλλων στους αγώνες συμμετείχαν και οι αθλήτριες Βραχνού Μαρία από την Ραφήνα και Αναγνώστου Αναστασία από τα Ψαχνά, οι οποίες συνοδευόντουσαν από την Ολυμπιονίκη της Πάλης κα Φανή Ψαθά.
Και οι δύο κοπέλες πήγαν πάρα πολύ καλά στο αγώνες με την Βραχνού Μαρία να κατακτά την πρώτη θέση στα 49 κιλά και Αναγνώστου Αναστασία να βρίσκεται μέσα στην καλύτερη εξάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Κορασίδων στην κατηγορία της.. Θα πρεπει να σημειωθεί ότι η απονομή του χρυσού μεταλλίου της νεαρής Μαρίας Βραχνού έγινε από τον κο Δρόσο, ο οποίος είναι ένας εκ των παλαιότερων διαιτητών. Απονομή όμως έκανε και η Ολυμπιονίκης της Πάλης Φανή Ψαθά στα 70 κιλά.
Ακόμη θα πρέπει να αναφερθεί ότι τόσο οι δύο αθλήτριες, όσο και η κα Φανή Ψαθά ευχαρίστησαν την ομάδα των Λιοσίων και κατ' επέκταση τον Δήμο των Λιοσίων και ειδικότερα τους κ.κ. Στουραΐτη Δημήτριο (Πρόεδρο) και Αποστόλου Νικόλαο  (προπονητή) για την βοήθεια που τους έδωσαν και τους μετέφεραν με το δικό τους πούλμαν στον χώρο των αγώνων.
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο συγχαρητήρια στην νεαρή Μαρία για το χρυσό μετάλλιο και την Αναγνώστου Αναστασία για την πολύ καλή θέση που πήρε στους αγώνες αλλά και στους προπονητές των κοριτσιών, όπου με πολύ κόπο και πολλές ώρες καθημερινώς προπονούν τα παιδιά και οι κόποι τους απ' ότι φαίνεται δεν πάνε καθόλου χαμένοι αλλά αντιθέτως απ' ότι φαίνεται αποδίδουν και πολύ καρπούς μάλιστα.

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online