18/6/12

Εκπληκτική Συμμετοχή του Παλαιστικού-πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας στο 12ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής

Το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 18:00 το ΝΠΔΔ "Θωρικός" του Δήμου Λαυριωτικής διοργάνωσε το 12ο φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής όπου μεταξύ άλλων συμμετείχε και ο Παλαιστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας& Περιχώρων.
Το φεστιβάλ διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Λαυρίου.
Τις καλύτερες κριτικές απέσπασαν τα όμορφα κορίτσια της Ραφήνας και την παράσταση «έκλεψαν» οι μικρές της παρέας με το πρόγραμμα Βασίλισσες του Χορού για την τσαχπινιά τους αλλά και για το νεαρό της ηλικίας τους- γιατί ήταν από τις μικρότερες που συμμετείχαν στο θεσμό μερικές μόλις 2 μιση ετών!
Οι όμορφες Χαβανέζες ξεσήκωσαν το κοινό με τον χορό τους και οι «μεγάλες» του συλλόγου- οι μεγαλύτερες σε ηλικία – μας μετέφεραν νοερά σε μια ήρεμη θάλασσα και μας γοήτευσαν με τους ρομαντικούς ρυθμούς του ταγκό.
Την Ομάδα συνόδευσε ο Πρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου και Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Παναγιώτης Σπανόπουλος.
Η προπονήτρια του συλλόγου Φανή Ψαθά δήλωσε ευχαριστημένη με την απόδοση των αθλητριών και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που στήριξαν την προσπάθειά της όλη τη χρονιά, που ήταν δίπλα στα παιδιά τους και τα έφερναν στις προπονήσεις, τον Βασίλη Κολλάρο προπονητή στο τμήμα Πάλης του Συλλόγου για τη υλικοτεχνική βοήθεια στο τμήμα της ρυθμικής και τον διευθυντή του ΝΠΔΔ "Θωρικός" του Δήμου Λαυριωτικής κο Κώστα Παντάζη.

Οι προπονητές του συλλόγου Φανή Ψαθά και Βασίλης Κολλάρος σας εύχονταιΚαλό Καλοκαίρι και σας περιμένουν για τις καινούριες προπονήσεις της νέας αθλητικής χρονιάς.
Οι εγγραφές αρχίζουν στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Παιδικοί Δημοτικοί Σταθμοί Λ. Δημοκρατίας- Σάπαρη)
0 Comments:

blogger templates | Make Money Online