14/1/13

Επιστροφή της Φανής Ψαθά στις παλαίστρες

Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Β΄Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικείας Πάλης την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2012, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης, η Φανή Ψαθά απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μια σταθερή αξία στον άθλημα της Πάλης και ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην γυναικεία Πάλη και στη χώρα!
Η Φανή επέστρεψε δυναμικά στις παλαίστρες και στους αγωνιστικούς χώρους μετά την εγκυμοσύνη της και την γέννηση της κορούλα της και έδειχνε να έχει περισσότερο πείσμα και αγωνιστικότητα από κάθε άλλη φορά. Αγωνίστηκε στην Ολυμπιακή κατηγορία των 48 κιλών, νίκησε όλες τις αντιπάλους της με ευκολία έχοντας στο πλευρό της και ακούγοντας τις συμβουλές του άντρα της και προπονητή του Παλαιστικου Συλλόγου Ραφήνας & ΠεριχώρωνΒασίλη Κολλάρου!
Επόμενος αγώνας της Φανής το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 26 Ιανουαρίου και ασφαλώς αμέσως μετά αρχίζουν οι υποχρεώσεις της σαν μέλος της εθνικής ομάδας Πάλης γυναικών της χώρας μας!
Εμείς της ευχόμαστε να συνεχίσει τις επιτυχίες του παρελθόντος και να μας κάνει για ακόμα πολλές φορές υπερήφανους!0 Comments:

blogger templates | Make Money Online