14/1/14

Με επιτυχία οι εξετάσεις προόδου στην Ρυθμική Γυμναστική Φώτο

Με επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία έγιναν οι εξετάσεις Ρυθμικής Γυμναστικής του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου το πρωί του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στη Ραφήνα.
    Οι μικρές αλλά και οι μεγαλύτερες αθλήτριες του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πραγματοποίησαν τις ασκήσεις με περίσσια χάρη και ακρίβεια, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική και έβγαλαν ασπροπρόσωπες τις δασκάλες Φανή Ψαθά και Αργυρώ Νώτα - οι οποίες έλαβαν τα συγχαρητήρια από κριτική επιτροπή και γονείς για την πρόοδο των μικρών γυμναστριών!
    Οι εξετάσεις ήταν ανοιχτές και οι γονείς μπορούσαν να παρακολουθήσουν και αυτοί την πρόοδο των παιδιών τους.
    Έκριναν αλλά και τίμησαν με την παρουσία τους οι Olympians στην Ρυθμική Γυμναστική στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012 με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο οι κυρίες Κυριαζή Αλεξία και Ζαφειρίου Μαριάνθη.
    Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και την απονομή των τίτλων προόδου στην κοπή της Πίτας του Συλλόγου μέσα στο μήνα!

    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Θεόδωρος Κολλάρος ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν σε αυτές τις τόσο επιτυχημένες εξετάσεις & συγχαίρει γονείς για την υπομονή τους και αθλήτριες για την εξαιρετική επίδοσή τους!

 
 
 
 

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online