3/7/14

O Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου στο τριήμερο εθελοντισμού για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών

τις εγκαταστάσεις της Ογκολογικής μονάδας του Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» στο Γουδή, βρέθηκαν την Τετάρτη 2 Ιουλίου το απόγευμα οι εθελοντές του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου για να λάβουν μέρος σε μια δράση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και του τμήματος εθελοντισμού της, αφιερωμένη στα παιδιά που παλεύουν καθημερινά με τον καρκίνο.
Στόχος της δράσης να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος, να ενημερωθεί το ευρύ κοινό και να υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών νωτιαίου Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».
Η Φανή Ψαθά με τους εθελοντές κυρίως από το τμήμα ενδυνάμωσης του Βασίλη Κολλάρου – καθώς εθελοντές μπορούν να γίνουν όσοι είναι άνω των 18 – μας έδωσαν το μήνυμα ότι μπορούμε και οφείλουμε να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά που χρειάζονται Ελπίδα, που χρειάζονται Ζωή!
Η γενική έφορος της πάλης του Συλλόγου Δήμητρα Γιωτάκη μας ανέφερε ότι η διαδικασία του πρώτου σταδίου για τους εν δυνάμει δότες είναι πολύ εύκολη και αξίζει τον κόπο γιατί χρειάζονται χιλιάδες εθελοντές για να βρεθεί ένας δότης που θα σώσει ένα και μόνο παιδί!
Η δράση θα πραγματοποιηθεί και Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Ιουλίου!
Προλαβαίνουμε όλοι να πάμε να δώσουμε Ελπίδα εκεί που την έχουν τόσο ανάγκη!
ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΡΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΙΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΩΤΑΚΗ ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΛΗΣ


MΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΦΡΑΤΖΟΛΑΣ – ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΠΑΛΗ- ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΣΠΑΛΗ


ΜΑΡΙΑ ΒΡΑΧΝΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΩΤΑΚΗ

ΜΑΙΡΗ ΤΣΕΡΜΟΥ





http://www.rpn.gr/?p=48490

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online