14/5/12

Ασημένια σε Διεθνές τουρνουά η αθλήτρια της Πάλης από Ραφήνα Μαρία Βραχνού

Η αθλήτρια της Πάλης από τη Ραφήνα Μαρία Βραχνού μέλος της εθνικής ομάδας Πάλης μας έκανε για ακόμα μια φορά υπερήφανους καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης με την επωνυμία «Παλαίστρα» που πραγματοποιήθηκε Παρασκευή και Σάββατο 11-12 Μάιου 2012 στο Ολυμπιακό Ακίνητο της Πάλης στα Λιόσια.
Με τις οδηγίες του προπονητή της Βασίλη Κολλάρου, η Μαρία έφτασε μέχρι τον τελικό στην κατηγορία των 49 κιλών και ηττήθηκε μόνο στον τελικό από την Βουλγάρα αντίπαλό της. Ήταν η πρώτη συμμέτοχή της Μαρίας με τα χρώματα της εθνικής μας που στέφθηκε με επιτυχία και έκανε περήφανους τους γονείς της κο Νέστορα και κα Ρούλα που παρακολούθησαν την κόρη τους από κοντά.
Ευχόμαστε στην Μαρία κάθε επιτυχία όχι μόνο στην Πάλη αλλά και στις επικείμενες Πανελλαδικές εξετάσεις της και καλά αποτελέσματα!
Συγχαρητήρια πολλά και στον προπονητή του συλλόγου κο Βασίλη Κολλάρο για τη δουλειά που γίνεται στον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας & Περιχώρων στα μαζικά αλλά και στα αγωνιστικά προγράμματα!
Σας περιμένουμε όλους να δείτε την Πάλη από κοντά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης που θα γίνει στο Κλειστό της Ραφήνας στις 16 Ιουνίου 2012!



0 Comments:

blogger templates | Make Money Online