14/5/12

Με επιτυχία ο αγώνας δρόμου για την μητέρα

Ραφήνας-Πικερμίου διοργάνωσε:
«ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ»
Ημερομηνία: Κυριακή 13 Μαΐου 2012 (ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ)
Ώρα: 11 το πρωί
Τόπος Διεξαγωγής: Ραφήνα
Εκκίνηση : Μαρινόπουλος Οδός Φλέμινγκ (800m)
Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ραφήνας- Πλατεία Πλαστήρα
Ελεύθερη συμμετοχή παιδιών, ενηλίκων, γονέων, συλλόγων, φορέων, ατόμων με ειδικές δεξιότητες!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία δόθηκε η εκκίνηση από τον πρόεδρο του Παλαιστικού Ραφήνας κοΠαναγιώτη Σπανόπουλο στον Αγώνα δρόμου αφιερωμένο στη Μητέρα την Κυριακή ανήμερα της γιορτής της μητέρας στη Ραφήνα.
Παιδιά από τα σχολεία της Ραφήνας του Πικερμίου αλλά και των περιχώρων μαζί με τους γονείς τους και κυρίως με τις μαμάδες τους, μωρά με καροτσάκια – όπως η προπονήτρια του Συλλόγου καΦανή Ψαθά που έτρεξε με το καροτσάκι και με την μόλις 4 μηνών κορούλα της- γιαγιάδες και παππούδες τερμάτισαν στην πλατεία της Ραφήνας.
Στην εκκίνηση βρέθηκε και η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας στο βάδην κα Τσουμελέκα Αθανασία μαζί με τον γιό της Ιάσονα, την κόρη της Στεφανία και τον σύζυγό της Νίκο προσκεκλημένοι και φίλοι των προπονητών Β. Κολλάρου και Φ. Ψαθά. Μίλησε με τα παιδιά και προς έκπληξη όλων έτρεξε την διαδρομή και συναγωνίστηκε με τα παιδιά και τους γονείς της Ραφήνας!
Στο τερματισμό περίμεναν τους μικρούς δρομείς ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κος Γ. Χριστόπουλος, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κα Παπαδοπούλου Κ. και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αφού χαιρέτησαν τους δρομείς και επισήμαναν την σημαντικότητα της ημέρας για τις ηρωίδες μητέρες ο Δήμαρχος βράβευσε την Ολυμπιονίκη της Αθήνας στο βάδην κα Τσουμελέκα Αθανασία με μια γύψινη αναπαράσταση παλαιστών προσφορά της «Γυψοδομής Κολλάρος».
Ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση της πολύτεκνης μητέρας μέλος του Παλαιστικού Συλλόγου κας Κουτλή Βενετίας.
Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και κάθε μητέρα πήρε το καθιερωμένο λουλουδάκι της προσφορά του Παλαιστικού!0 Comments:

blogger templates | Make Money Online