28/1/13

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας παλαιστικού συλλόγου Ραφήνας

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και παρόλο τον άσχημο καιρό, τα όμορφα προσωπάκια των αθλητών και αθλητριών του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας έλαμψαν στην εξίσου λαμπρή εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Δεν έλειψε κανείς και το Diangelo Café Bar - που φιλοξένησε για άλλη μια φορά την εκδήλωση - ήταν ασφυκτικά γεμάτο από τα παιδιά, τους γονείς και φίλους του συλλόγου που στηρίζουν όλες τις δράσεις και δεν θέλουν να χάνουν τέτοιες πετυχημένες εκδηλώσεις.
Η εκδήλωση άρχισε με την καθιερωμένη ευλογία από τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά άκουσαν με πολύ προσοχή τις ευχές και τις συμβουλές του. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Θεόδωρος Κολλάρος που συγκινημένος ευχήθηκε, ευχαρίστησε τους παριστάμενους και έδωσε υπόσχεση ο Σύλλογος της Ραφήνας να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.
Παίρνοντας το λόγο η πρωταθλήτριά μας Φανή Ψαθά ευχήθηκε μίλησε για την ανοδική πορεία του τμήματος της Ρυθμικής με τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος και ενημέρωσε τους γονείς για τις αρκετές φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις των κοριτσιών.
Με τη σειρά του ο «στυλοβάτης» του συλλόγου ο Βασίλη Κολλάρος αναφέρθηκε στην πρόοδο του τμήματος της Πάλης και της Αεροβικής γυναικών και ευχήθηκε από καρδιάς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι δίπλα στα παιδιά στους γονείς αλλά και σε όποιον τον χρειαστεί εντός και εκτός παλαίστρας- κάτι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες! 
Οι μικρές αθλήτριες όμως περίμεναν με ανυπομονησία την ώρα για την απονομή των διπλωμάτων τους για τις χειμερινές εξετάσεις της ρυθμικής όπου έγιναν υπό τον ήχο ζωηρών χειροκροτημάτων. Τις απονομές ξεκίνησε ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Κολλάρος Θεόδωρος και συνέχισαν κάποιοι από τους επίσημους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Δημοτικοί  Σύμβουλοι Στέφος, Μπατάλης, Σπανόπουλος, Καραγιάννης, Μισοκοίλης, Πιστικίδης και οι υποψήφιοι Μπουρνούς και Χριστοφόρου.
Η καλύτερη στιγμή αλλά και η πιο αγωνιώδης απονομή έγινε από τις Ολυμπιονίκες του Πεκίνου στην ιστιοπλοΐα την Σοφία Παπαδοπούλου και την Βιργινία Κραβαριώτη στο αγωνιστικό τμήμα της ρυθμικής. Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν, έβγαλαν φωτογραφίες  και μίλησαν με τις Ολυμπιονίκες που έκαναν την μεγάλη τιμή στο σύλλογο να βρίσκονται κοντά τους σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση!
Στις Ολυμπιονίκες  Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη απονεμήθηκαν γύψινες πλακέτες με αναπαράσταση παλαιστικής αρχαίας απεικόνισης χορηγία της « Γυψοδομή» Κολλάρος Κων/νος.
Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος ευχαριστούν για ακόμα μια φορά το Diangelo Café Bar και τον κο Μάριο Διαγγελάκη για την παραχώρηση της αίθουσας και την προσφορά άφθονων χυμών σε όλα τα παιδιά, το rpn.gr και τον κο Κυριάκο Μαγιόπουλο σαν χορηγό επικοινωνίας όλων των εκδηλώσεων του συλλόγου και όλες τις μαμάδες, γιαγιάδες, μπαμπάδες  που έφτιαξαν με αγάπη και πρόσφεραν πίτες και κέικ σε όλους τους παρευρισκόμενους στην όμορφη εκδήλωση!

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online