28/1/13

Προσφορά Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας στα ΚΑΠΗ Ραφήνας-Πικερμίου

Τις ευχές του για Καλή Χρονιά και μια όμορφη προσφορά έδωσε ο Παλαιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου προς τα Κ.Α.Π.Η. της πόλης του δια στόματος της πρωταθλήτριας κας Φανής Ψαθά.
 Πιο συγκεκριμένα η Φανή Ψαθά παρευρέθηκε στην Κοπή της Πίτας του ΚΑΠΗ στη Ραφήνα το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα και διαβίβασε την πρόταση του Προέδρου του Παλαιστικού συλλόγου κου Κολλάρου Θεόδωρου - που κατόπιν υιοθετήθηκε από όλα τα μέλη  του Δ.Σ. του συλλόγου και πήρε τη μορφή απόφασης - να προετοιμαστεί το ΚΑΠΗ σαν μια ομάδα και να συμμετάσχει στον αθλητικό θεσμό της γυμναστράδας.
 Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που έχει ο Σύλλογος με τον Πρόεδρο του νομικού προσώπου"Φ. Καββουνίδης" κο Ξηρόκωστα Σωτήρη και την διευθύντρια των παιδικών σταθμών κα Καπριγιάννη Ευγενία, εθελοντικά η Φανή Ψαθά και ο Βασίλης Κολλάρος θα προπονήσουν και θα ετοιμάσουν τα μέλη του ΚΑΠΗ Ραφήνας και Πικερμίου να διαγωνιστούν σε αυτούς τους συγκεκριμένους αγώνες με μοναδικούς στόχους τη χαρά της συμμετοχής, την προαγωγή της υγείας και τη δημιουργία πιο ισχυρών δεσμών φιλίας και αγάπης μεταξύ τους!
Η προετοιμασία θα γίνει στα κτίρια του ΚΑΠΗ 2 μήνες πριν τη διοργάνωση και θα είναι τέτοιας μορφής ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται φίλοι των ΚΑΠΗ όλων των ηλικιών με απότερο στόχο την διασκέδαση και την ψυγαγωγεία όλων όσων συμμετέχουν.
Ευχόμαστε καλή συνεργασία και συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Κολλάρο Θεόδωρο και τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας για την ανάληψη τέτοιου είδους πρωτοβουλιών!

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online