2/4/14

ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ - ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΠΑΛΗΣ & ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


Στο περιθώριο της εκδήλωσης της Κυριακής στις "Ξεχωριστές Λαβές Αγάπης" με πολύ διακριτικό και σεμνό τρόπο οι γονείς, οι φίλοι, οι εθελοντές του Παλαιστικού Συλλόγου

Ραφήνας Πικερμίου θέλησαν να κάνουν γνωστό το αίτημά τους για τη δημιουργία ενός προπονητηρίου Πάλης & Ρυθμικής στη Ραφήνα!

Οι απαιτήσεις σε υλικοτεχνικές και κτιριακές υποδομές, ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός παιδιών που ασχολούνται με τα δυο αυτά Ολυμπιακά Αθλήματα, οι Πανελλήνιες επιτυχίες, οι προκρίσεις σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιβάλλουν επιτακτικά την ανεύρεση στέγης για τα όνειρα των παιδιών μας!
Δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούνται οι προπονήσεις σε υπόγεια με παραχωρήσεις ελαχίστου χρόνου και πριν τελειώσουν οι αθλητικές δραστηριότητες του έτους (παραχώρηση μέχρι Ιούνιο και το Ευρωπαϊκό Παίδων και η Γυμναστράδα είναι τον Ιούλιο) βάζοντας στα όνειρα των μικρών πρωταθλητών μας ημερομηνία λήξης!
Μια παρόμοια διαβεβαίωση όπως αυτή που έδωσε στα παιδιά της Εστίας ο Δήμαρχος κος Γ. Χριστόπουλος περίμεναν και τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά της πόλης μας!
Ο Δήμαρχος είπε στα παιδιά της Εστίας: 
"Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου όσο και εγώ προσωπικά θα είμαστε κοντά σας και θα σας υποστηρίζουμε σε κάθε σας βήμα. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα αγκαλιάσουμε με αγάπη και στοργή αυτό που προγραμματίζετε για να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο."
Μόνο μετά από όχληση του ομιλητή της εκδήλωσης ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να απαντήσει για το πανό! Τότε το είδε;
Πως θα γίνει ο Δήμος μας πρότυπο αν δεν κοιτάξουμε τα δικά μας παιδιά, αν δεν είμαστε κοντά τους και δεν τα υποστηρίζουμε σε κάθε τους βήμα, αν δεν τα αγκαλιάσουμε με αγάπη και με στοργή;
Δεν θέλουν και αυτά την δική τους στέγη;
Θέλουν έργα και όχι κούφιες υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο γιατί είναι το μέλλον αυτής της πόλης!


Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου


0 Comments:

blogger templates | Make Money Online