19/4/14

Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου : Energizer Night Runners



Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου συμμετείχε στον πιο εντυπωσιακό και αγαπημένο αγώνα της πόλης της Αθήνας το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, αρπάζοντας την ευκαιρία αθλητές, γονείς και παράγοντες του Συλλόγου να δείξουν τις κοινωνικές τους ευαισθησίες αλλά και να διασκεδάσουν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας τη νύχτα – αφού η εκκίνηση δόθηκε στις 8:30μ.μ. 

Ο αγώνας σαν μία πρωτότυπη πρωτοβουλία έδωσε στους αθλητές της Ραφήνας την ευκαιρία να υποστηρίξουν τα Παιδικά Χωριά SOS και το Σύλλογο «Φλόγα», αλλά αποτέλεσε και μία αιτία για να τρέξουν μαζί με ανθρώπους όλων των ηλικιών στους άδειους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας, δίνοντας μία διαφορετική «φωτεινή» πνοή στους κεντρικούς της δρόμους.

Aνάμεσα στους 4.000 δρομείς στο Energizer Night Run 2014 απόστασης 5 χλμ. που έγινε στο πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας της γνωστής εταιρείας και συνδιοργανώθηκε με τον ΟΠΑΝΔΑ, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (www.cityofathens.gr/opanda) και φέτος για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS (www.sos-villages.gr) και της «Φλόγας» ήταν οι προπονητές του Παλαιστικού Βασίλης Κολλάρος και Φανή Ψαθά, οι πρωταθλητές μας στη Πάλη Κώστας Σκόρδος & Μάριος Πασπάλης, η Αντιπρόεδρος του Παλαιστικού Νίκη Κισλιτζή με το σύζυγό της Ανδρέα Παπακωνσταντίνου και τα παιδιά τους Κων/νο & Θεοδώρα, η έφορος του Παλαιστικού Δήμητρα Γιωτάκη και τεχνική σύμβουλος Ναταλία Νάστου.

Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και να βοηθηθούν οι δυο δομές που αφορούν παιδάκια και ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες στον τόπο μας!
ΦΑΝΗ ΨΑΘΑ – ΣΑΒΒΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ





















http://www.rpn.gr/?p=41355

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online